Maandag 9 juli kwam burgemeester van de Nadort samen met Mandy Smit (contractmanager van de gemeente Weststellingwerf) bij het Viverè Centrum op bedrijfsbezoek. Het bezoek was door zowel de deelnemer als de stagiairs en coaches uitstekend voorbereid en zou 1 uur in beslag nemen. Vantevoren moesten we dus goed nadenken over wat we wilden vertellen en uitstralen.

Feike was het ontvangstcomité en heeft ons bezoek buiten opgewacht en naar binnen begeleid, waar koffie en thee met wat lekkers op ons te wachten stond. Jaike heeft een welkomstwoordje gehouden en daarna kwamen de deelnemers aan het woord. De ruimte waar iedereen normaal gesproken hard aan het werk is, was nu ingericht om o.a. onze methoden en materialen te tonen.

Werkzaamheden Viverè Centrum

Marko heeft verteld waar hij mee bezig is (Office) op het Viverè Centrum, George heeft uitleg gegeven over het eHealth platform ‘Minddistrict’, hoe het werkt en wat het voor hem betekent. Feike heeft verteld over zijn ICT-opleiding die hij bij ons doet, Danny heeft over de Ontspanningsactiviteiten verteld: wat we doen en ook waarom het zo belangrijk is om juist ook die activiteiten te doen. We zijn namelijk vaak bezig met “zware” thema’s en daarom is het nuttig om even wat anders te doen. Lauren en Sanne hebben gesproken over hun stage bij ons en wat ze hier geleerd hebben, zoals ons maatwerktraject.

Quiz

Daarna hebben we via Kahoot een quiz gedaan met allerlei vragen over het Viverè Centrum. Willem Alexander (Maurice) had de meeste goede antwoorden, topper!

Namens de burgemeester

De burgemeester en Mandy gaven naderhand aan dat ze het bezoek aan ons een hele mooie manier vonden om met ons kennis te maken. Juist de indrukken van de deelnemers was enorm interessant, bijvoorbeeld wat het voor de deelnemers betekent, ze werden geprezen om hun openheid hierin. We zien dit als een groot compliment.