Groepsbegeleiding

​Ontwikkel je talenten en doe mee!

Op zoek naar groepsbegeleiding? Wij helpen je graag.

Leren door samen te doen!

Ontwikkel je talenten en doe mee!

Neem je deel aan onze groepsbegeleiding, dan bieden wij je op maat ondersteuning. Ieder mens is namelijk uniek en elke situatie is anders.

Door onze manier van werken ontdek je je talenten en ontwikkel je je kennis, vaardigheden en (werk)houding. Je ondersteunt elkaar en natuurlijk krijg je begeleiding van onze deskundige (ervarings)coaches. Binnen onze dagbesteding ontmoet je andere mensen, leer je van en met elkaar, ontwikkel je een dagelijks ritme en word je meer zelfredzaam.

Het uiteindelijke doel is altijd dat je uiteindelijk weer mee kunt doen in de maatschappij: vanuit jouw talenten en interesses, op een manier die bij jou past.

Leren door samen te doen!

Wat hebben wij jou concreet te bieden?

Veilig en vanuit vertrouwen kun je je binnen ons Centrum op jouw manier en in je eigen tempo ontwikkelen. Je kunt bijvoorbeeld E-health modules, digitale cursussen en opleidingen volgen, meelopen op een werkplek, stagelopen of op proef in een bedrijf of instelling werken. Daarnaast bieden we ook sport en beweging en is er alle ruimte om creatief bezig te zijn. En wat een belangrijke ‘plus’ is: doordat we samen optrekken, vergroot je je sociale vaardigheden.

Leren door samen te doen!

Ons Centrum staat voor je open
  • Ben je vastgelopen op school en wil je in je eigen tempo aan je ontwikkeling en/of opleiding werken?
  • Mis je het contact met andere mensen, voel je je soms eenzaam?
  • Vind je het lastig om iets te ondernemen?
  • Voel je je soms onbegrepen of vind je het lastig je te uiten naar de buitenwereld?
  • Pas je niet in het ‘schoolsysteem’ en lukt het je niet om regulier onderwijs te volgen?

Als je je in een van deze vragen herkent dan gaan we graag met je in gesprek om te kijken hoe wij je kunnen ondersteunen. Vanuit Viverè Centrum voor ontwikkeling en perspectief helpen wij je om je eigen regie en je eigenwaarde terug te krijgen zodat je mogelijkheden duidelijk en tastbaar gaan worden.