TalentBeweegt

​Ontwikkel je talenten en doe mee!

Op zoek naar een activerende dagbesteding? Wij helpen je graag.

Leren door samen te doen!

Ontwikkel je talenten en doe mee!

Om de juiste route voor jou te vinden is het van belang te weten waar jouw talenten liggen. Aan de hand van de Talentenwijzer gaan we je interesses, ambities en vaardigheden ontdekken en samen met jou uitzoeken welke activiteiten daarbij passen. Een spannend traject waarin je jezelf echt gaat leren kennen en handvaten krijgt om je toekomst uit te stippelen.

Wanneer we dit in beeld hebben gaan we kijken hoe en waar je aan de slag kunt zodat je je talenten ook echt gaat benutten en verder ontwikkelen. Je kunt denken aan het volgen van een cursus, ervaring op doen door bijvoorbeeld tijdelijk ergens mee te lopen op een werkplek, een stage te doen. We ondersteunen jou én het bedrijf of de instelling waar je aan de slag gaat om ervoor te zorgen dat jij op de goede plaats bent. Een plek waar je je optimaal mag ontwikkelen en mee kunt doen.

Wil jij erachter komen wat jouw talenten zijn en hoe je die optimaal in kunt zetten? Vanuit Viverè Centrum voor ontwikkeling en perspectief helpen wij jou graag je talenten te ontdekken en te ontwikkelen.