MKB Cyber Campus deelde onderstaand bericht op Linkedin over “onze” Taede. Hij is 4 dagen per week deelnemer bij Viverè Centrum en gaat 1 dag per week naar het Hacklab. Wat een prachtige ontwikkelig laat Taede zien!

Trots op Taede!
Even voorstellen…. Taede. Taede is al een paar jaar deelnemer bij het Hacklab Leeuwarden https://lnkd.in/gnfkvJH en Hacklab Sneek en heeft zich flink ontwikkeld de afgelopen jaren. Zijn onderwijsachtergrond is MBO ICT niveau 3.

Met dank aan alle begeleiders/gastdocenten en vooral Taede zelf, loopt hij inmiddels wel eens mee met een ethical hacker bij een pentest bij een MKB-organisatie en levert waardevolle input in de test. Ook geeft hij aan een groepje NHL Stenden afstudeerders een hands on workshop Kali Linux. Fantastisch om te zien! Inmiddels gaat Taede starten met een 5-daagse training om opgeleid te worden tot Ethical Hacker. Dit in samenwerking met Startel,  https://lnkd.in/g4stpYs, de ICT-opleider uit Drachten. Dank Marco Wagenveld van Startel Bedrijfsopleidingen voor het zo constructief meedenken om mogelijk te maken dat Taede zijn kansen op de arbeidsmarkt kan vergroten.

Mochten er ICT-bedrijven zijn die graag Taede een kans geven zich verder te ontwikkelen op het gebied van pentesting, van harte welkom voor een nadere kennismaking!