Mijn naam is Christiaan Munster en ik ben derde jaar student van de opleiding Maatschappelijk Werk & Dienstverlening aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Voor mijn opleiding moest ik een leuke maar vooral ook leerzame jaarstage zoeken. Deze heb ik gevonden door mijn jaarstage te doen bij Viverè Centrum voor ontwikkeling en perspectief en te gaan werken met de doelgroep jongeren en volwassenen met ASS, ADHD en ADD. Voor mij was dit in het begin nog een onbekende doelgroep, maar door meer ervaring op te doen in de praktijk heb ik veel kennis opgedaan. Dit door bepaalde methodieken toe te passen en weer nieuwe methodieken te ontdekken. Mijn doel was om mensen goed te begeleiden en te zorgen dat ze zelfstandig kunnen meedraaien in de maatschappij. Het gaf mij een enorm trots gevoel als ik zie dat mensen weer de regie en plezier hebben in het leven.

Bij Vivere ben ik altijd met respect behandeld en heb ik mij professioneel en persoonlijk kunnen ontwikkelen. Dit komt mede door de vrijheid die ik heb gekregen om te leren en door de goede begeleiding voor stagiairs.

‘’Vallen is niet erg, blijven liggen wel.’’