Hoi, mijn naam is Lisanne Lem, ben 21 jaar oud en woonachtig in Vledderveen. Ik ben derdejaarsstudent van de opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening. Deze opleiding volg ik aan het Windesheim in Zwolle. Vanaf september loop ik hier (Viverè Centrum voor ontwikkeling en perspectief) stage en heb het naar mijn zin. Ik leer veel van de doelgroep en de werkzaamheden die ik uitvoer. Het is niet zo’n plek waar je gezien wordt als stagiair(e), maar echt als coach. Ik heb mij hier enorm ontwikkelt, waar ik mijn jaarstage begon zonder zelftrouwen, loop ik nu rond met zelfvertrouwen. Ik ben gegroeid, steviger in mijn schoenen gaan staan en positiever over mijzelf gaan denken. Het is een hele fijn en gezellig plek, de sfeer is goed en je wordt ondersteund bij je leerdoelen.
Ik kijk terug op een positieve jaarstage, waarin ik de handvatten heb kunnen krijgen voor het worden van een goede professional.