Coronavirus maatregelen

Graag willen we u informeren over de maatregelen die wij moeten nemen op basis van de richtlijnen van het Ministerie van Volksgezondheid en het RIVM wat betreft het Coronavirus. 

Binnen Viverè Coaching en het Viverè Centrum zetten wij ons volop in op de preventie van besmetting van het Corona Virus. Om de risico’s zoveel mogelijk te bepreken zijn we genoodzaakt een aantal maatregelen te nemen. 

Ambulante begeleiding vanuit Viverè Coaching:

We hebben het besluit moeten nemen dat de coaches hoofdzakelijk vanuit huis werken en dat we helaas niet meer bij de cliënten thuis kunnen komen. 

Update 01.06.2020

We werken daar waar het mogelijk is  weer bij de cliënten thuis, waarbij we rekening houden met de RIVM richtlijnen.

Update 24.04.2020

We werken daar waar het mogelijk is nog zoveel mogelijk vanuit huis via bellen en/of beeldbellen. Daar waar dit niet mogelijk is maken we afspraken waarbij we rekening houden met de RIVM richtlijnen, dus op afstand en zoveel mogelijk in de buitenlucht.

Dagbesteding Viverè Centrum voor ontwikkeling en perspectief:

Update 19.05.2020

Sinds deze week is het Viverè Centrum weer hele dagen open!

Update 24.04.2020

Sinds 2 weken is het Viverè Centrum weer 2 middagen open voor een activiteit voor een beperkt aantal deelnemers per middag. M.i.v. 28 april gaat het Viverè Centrum alle middagen open! Per middag een beperkt aantal deelnemers zodat we de RIVM richtlijnen goed kunnen hanteren. Daarnaast houden we contact via bellen en/of beeldbellen met de deelnemers en blijven we het online programma aanbieden.

Update Maart 2020

Hier hebben we met pijn in ons hart het besluit moeten nemen om het Viverè Centrum te sluiten. We hebben telefonisch/ via app/ via video bellen contact met de deelnemers. Daarnaast bieden we online mogelijkheden aan zoals; trainingen/ modules via Minddistrict (eHealth platform), algemeen vormende cursussen en groepsactiviteiten in een online omgeving.  

Deze maatregelen gelden tot 6 april zoals de RIVM richtlijnen nu voorschrijven, als er ontwikkelingen zijn dat het eerder weer op de normale manier kan, doen we dat uiteraard!

Meer informatie:

www.rijksoverhied.nl/actueel/nieuws

www.rivm.nl

www.rodekruis.nl 

 

Blijf actief met Viverè

Viverè Coaching en Viverè Centrum willen in deze hectische, bijzondere tijd de focus leggen op mogelijkheden. Want ook (verplicht) thuiszitten biedt mogelijkheden en perspectieven! Het belangrijkste is natuurlijk dat we fit blijven met zijn allen. Maar het mag ook leuk zijn: niemand hoeft zich thuis te vervelen.

Zo hebben we een aantal dingen bedacht. We gaan leuke challenges online zetten en coach Enzo trapt af met de eerste challenge in het filmpje hieronder. Ook delen we graag onze tips met jullie en plaatsen we lekkere recepten, leuke spelletjes, ontspanningsoefeningen en leuke manieren om te bewegen.